Biografie

Michelle Valentina zag op 10 juli 2002 in Hoogeveen het levenslicht en groeide als jongste telg op in een gezin van 5 personen. Als klein meisje stond ze al in de box te zingen en te dansen en zit muziek haar in het bloed.


Op 13 augustus 2011 organiseerden haar ouders voor de eerste keer een artiestenavond in cafetaria/restaurant ’t Drentsche Leven in Spier waar zij haar eerste optreden voor publiek mocht geven en door het doorlopende succes hiervan nog menig keer daarop!

Inmiddels zijn we bijna 10 jaar verder, en mag ze dan ook trots zijn op datgeen dat ze allemaal al gedaan heeft.

Ze bracht 10 eigen singles uit en nummer 11 is opkomst, ditmaal geschreven en geproduceerd door Jeroen Russchen en Robert Vredeveld (Vredeveld & Russchen music), daarmee heeft Michelle een nieuwe weg ingeslagen in de Nederlandse pop/volksmuziek onder haar nieuwe naam 'Michelle Valentina'. 

O.a. deed ze mee aan The Voice Kids, Utopia Top Talent, Demospreekuur BUMANL en de Koos Alberts Awards. Ook trad ze op tijdens de winterfair in Ahoy Rotterdam.

De afgelopen 10 jaar waren dan ook mooie jaren voor Michelle, waarin ze al te gekke dingen heeft mogen doen en meemaken.
Met dit alles al in haar zak, kan het niet anders dan dat ze een glansrijke carrière tegemoet gaat.